Grov arbejdsdag på Mosbjerg

Med et godt stykke over 100 tilmeldte til Mosbjerg Folkefest har vi brug for ordentlige parkeringsforhold, og afsatte derfor en arbejdsdag til at rydde en ny parkeringsplads. Dagens formål var enkelt og groft – at forvandle dette:

DSC04112

Til dette:

Gennemført

Ved hjælp af dette:

DSC04137

Med seks mand M/K og to hunde kom vi fint fra start – lidt forsinkede, meget effektive. Området har tidligere været skov, men var groet til med græs, tidsler, nælder, hyld, gyvel og birk. Det er en blanding, der kræver kombinationsindsats (flere fotos længere nede). Det meste af tiden lød det sådan på parkeringspladsen:

Fortropperne klippede gyvel, birk, ahorn og andet træ ned til grunden, hvorefter de benzindrevne buskryddere væltede alt, der ikke udgjorde en form for træ. Gyvel, birk, ahorn og hyld blev stakket på de ryddede områder, mens græsset ligger, hvor det faldt. De to hunde Lukas og Loke løb afslappede rundt i solen og undrede sig over at mennesker kan finde på at arbejde så hårdt i så varmt et vejr. Loke hoppede endda i søen for at køle sin sorte pels.

Resultatet var som planlagt: En fuldt ryddet parkeringsplads med plads til mindst 50 biler.

Med pænt over 100 tilmeldinger nærmer vi os grænsen for hvad vi kan klare i år – og hvad myndighederne tillader uden større papirarbejde. Så hvis du har besluttet dig men endnu ikke tilmeldt, eller hvis du kender nogen, du gerne vil se ved Mossø d. 5. juli, er det sidste chance.  Tilmelding kan stadig ske som nævnt, men skal være på plads senest søndag d. 29. juni.

Vi glæder os til at møde alle på Mosbjerg d. 5. juli!