Vi følger op på en succes!

Mosbjerg Folkefest udspringer af den yderst succesrige 10-års jubilæumsfest for Uriasposten, hvor nationalliberale fra hele landet mødtes til en udendørs fest med øl, mjød og den obligatoriske helstegte gris. Der var gang i bål og taler til langt ud på natten, med mulighed for at møde folk, vi ellers kun hører om i pressen eller i boghandelen.

Der var rigtig god stemning ved kanten af Mossø, uanset at det var lidt køligt. Grisen gled ned med rigelige mængder øl og mjød, og der var samling omkring bålpladserne, hvor talestaven gik på omgang. Det var afslappet uden at blive rodet, og alle greb chancen for en god snak med alle andre, i skyggen af rødel, der står med fødderne i Mossøs vand.

Derfor gøres Mosbjerg Folkefest nu til en årlig begivenhed, en lejlighed til at mødes og udveksle synspunkter under uformelle forhold, lade sig inspirere – og endda købe en bog eller to med hjem, idet Bogladen med tilhørende kaffe er et fast indslag i festen.

Det kan ikke lade sig gøre at gentage hele festen gratis, men med masser af frivillig arbejdskraft, støtte fra donorer og et gratis sted at afholde festen kan det lade sig gøre at holde en storslået fest til et ganske rimeligt beløb. For at beskytte den gode stemning begrænser vi deltagertallet til 200 – sørg for at sikre din deltagelse her.