Folkefestens talerliste er komplet

Plakat for festenDet er en fornøjelse at annoncere yderligere to yderst erfarne talere på Mosbjerg Folkefest:

Ole Hasselbalch, højt anset jurist, forfatter, EU- og indvandringskritiker.

Mogens Camre, forfatter, tidligere MF (S/DF) og MEP (DF), kendt for sine bramfrie udtalelser om indvandring og EU, samt sit dygtige arbejde for at forsvare demokratiet mod den Europæiske Union.

Aia Fog fra Trykkefrihedsselskabet vil motivere tildelingen af en særlig belønning til en hårdt arbejdende blogger og fotograf, der fortjener anerkendelse for sit langvarige arbejde for frihed i Danmark.

Desuden vil Hans Erling Jensen fortælle om hans nye projekt Right Hand Aid, der søger at hjælpe folk i deres egne lande, med henblik på at de kan blive i deres egne lande/kulturer i stedet for at flygte til vestlige lande.

Tilmeldingerne kommer i et godt tempo, så vi allerede nu er sikre på at blive flere end sidste år – vi forventer at blive mange flere. Foreningens bestyrelse har ‘friseret’ den lidt vilde underskov, så der er god plads til at få en snak med vores talere og andre gæster over en kop mjød eller to.

De praktiske forberedelser til festen skrider planmæssigt frem, mere følger i endnu et billedgalleri om brændehugning i regnvejr.