Intense festforberedelser

Mens politik-Danmark er ved at gøre klar til valget på torsdag, har vi i foreningen travlt med at gennemgå tjeklister, fordele opgaver og få dem løst. Erfaringerne fra sidst var at der var brug for nogle forenklinger, og det er faldet godt på plads. Ølvognen bliver afløst af et øltelt, så vi kan sidde ned med de kølige fadøl, og vi får tilbehøret leveret, så vi ikke skal arbejde så meget i sidste øjeblik. Det vil give os bedre tid til at få snakket med de mange gæster, der kommer.

Skanderborg Kommune har stillet en stribe krav til parkering og andre forhold, som vi har arbejdet på at finde tilfredsstillende løsninger på. Vi skal bruge mindre pavilliontelte (men må gerne bruge flere), private telte skal slås op tæt på de faste bygninger, og der må ikke parkeres i større stil på vores grund. Der er fundet fornuftige løsninger på alle disse ting, så der bliver plads til alle, uden at bryde nogen kommunale regler.

Allerede langt over 100 tilmeldte

Og mange bliver vi. Der er allerede nu langt over 100 tilmeldte, og vi forventer en stor slutspurt efter valget. Vi kan naturligvis ikke nævne konkrete navne, men blandt gæsterne vil der være mange kendte kronikører og forfattere. Derfor bliver Mosbjerg Folkefest 2015 en endnu rigere mulighed for at møde spændende mennesker end festerne i 2014 og 2013 var.

På trods af de lange tjeklister blev der tid til at tage en håndfuld fotos af Mosbjerg i smuk aftensol. Rul længere ned for at nyde den gode stemning 🙂