Valget er overstået – nu er der fest

Efter et nervepirrende folketingsvalg hvor pressen mere eller mindre subtilt bakkede op om den antinationale fløj i dansk politik, er der heldigvis grund til at holde fest. Vi kan fejre markant fremgang for dem, der ønsker at bevare det klassiske folkestyre frem for regeljunglen fra Bryssel, standse meningsløs indvandring, og fastholde et frit, verdsligt samfund.

Vores samlede tilmeldingstal er tæt på de 150 fra sidste år, talerrækken har sprængt alle rammer, og dertil kommer at et bredt udvalg af kendte debattører har tilmeldt sig. Mosbjerg Folkefest bliver årets bedste mulighed for at få en personlig snak med offentligt kendte personer, debattører og meningsdannere – på en nærmere og mere personlig måde end ved Folkemødet på Bornholm. Der skulle endda være en nyslået MF’er eller to blandt deltagerne.

Fint besøg fra udlandet

Alain Wagner arbejder nu som rådgiver for Marine Le Pen, leder af Front National i Frankrig.

Alain Wagner arbejder nu som rådgiver for Marine Le Pen, leder af Front National i Frankrig.

Ud over vores hovedtaler Paul Weston, der bringer seneste nyt om den engelske situation, har vi et glædeligt gensyn med Alain Wagner, der nu arbejder for Marine Le Pen og Front National. Vi har ikke mulighed for at give Alain taletid i år, men han vil deltage i festen fra start til slut, og give alle interesserede sidste nyt fra Frankrigs kamp for at bevare den sekulære, selvstændige republik.

Ordstyrer fra Danmark
Det er en stor fornøjelse at Erik Troldhuus har sagt ja til at være ordstyrer på Mosbjerg Folkefest. Erik Troldhuus er en kendt debattør og har mange års erfaring fra politisk arbejde. Han vil sørge for at dagen starter med en god fællessang, præsentere talerne, og opsummere udenlandske ord på sundt dansk. Vi vil også få en kort opsummering af, hvorfor Hvidstengruppen var så vigtig for Danmark.

Praktiske detaljer følger på e-mail
Efter nogle meget travle uger har vi overblik over de praktiske detaljer, og alle tilmeldte vil snarest få en detaljeret e-mail med nærmere oplysning om parkering, transport og andet, der er værd at vide om d. 4. juli.

Enkelte har spurgt til sikkerheden med så mange vigtige folk til stede, og selvom vi naturligvis ikke kan gå i detaljer, er det naturligvis en sag, der er taget hånd om. Ligesom sidste år har vi et fint samarbejde med de lokale myndigheder, så der er ingen risiko for at venstreekstremister eller andre ballademagere kommer i nærheden af festen.

Sidste tilmelding nærmer sig
Kender du nogen, der gerne vil med? Det er ved at være sidste chance, vi lukker for tilmelding en uge før fest, da vi jo har brug for at vide, hvor meget gris og øl, vi skal bestille. Vi anbefaler hurtig tilmelding via Jyske Bank eller PayPal – husk at angive e-mail adresse ved tilmeldingen!