Så er det sommer!

Sommeren er endelig kommet til Danmark, og især til Mosbjerg. Faktisk varsler DMI hedebølge på festdagen og tropenat (ikke under 20 grader) om natten. Så vi har iværksat Plan B For Maksimal Sommer: Der er bestilt en softice maskine 🙂

Vi er nu over 200 tilmeldte (absolut sidste chance for tilmelding er nu!), så der bliver bestilt tre grise i stedet for to, og vi gør lidt ekstra for at sikre, at vi har kolde drikke nok til en varm dag. Som billedet viser, er der masser af skygge under træerne.

Bemærk: Den danske sommer er lunefuld, og så varmt vejr kan vippe over i torden. Vi har meget mere teltplads og overdækning end sidste år, men anbefaler alligevel at tage noget vandtæt med til festen. Grunden på Mosbjerg er heller ikke egnet til lette dansesko og lignende.

Arbejde og uheld

KimsBil

Kims bil bliver ikke til bil igen.

I dag satte vi de to første telte op i strålende solskin, gennemgik skiltning, og overvejede forhold omkring talerstolen mv. Det var også meningen at lægge de første forsyninger på køl, men et uheld kort før Lillebæltsbroen satte en stopper for den plan. Kims bil bliver aldrig til bil igen, men både Kim og forsyningerne til festen er uskadte, og kommer fra Odense til Mosbjerg inden lørdag.

Holdet bag festen nyder optakten i fulde drag, og med stor fornøjelse gøre klar til at modtage de 200 nærmeste venner på lørdag d. 4. juli (ikke d. 5., som det havde sneget sig ind i en e-mail). Og med forbedret planlægning bliver der endnu bedre tid til at få snakket med alle i aftenens løb.

Vi mangler stadig nogle e-mail…

I går (mandag) rundsendte vi en e-mail til deltagerne med praktiske oplysninger om dagen, men vi mangler e-mail adresser på nogle tilmeldte, der har betalt via bankoverførsel. Hvis du er tilmeldt, men ikke har fået nogen information i går, skal du (1) kigge i Spam-mappen i dit e-mail program, (2) sende besked til os på info@mosbjerg.org for at få de praktiske oplysninger.