Folkefesten 2015: Tilmeldingen er åben!

Kære venner

Forberedelserne er i gang, de gode talere er inviteret (og har alle sagt ja), så nu kan vi åbne for tilmeldinger til sommerens nationalkonservative begivenhed. Dette års talere bliver:

Talerne vil handle om Suverænitet, civilsamfund og kultur, og bevarelse af fælles normer og værdier. Som sidst bliver talerne styret med bid og humor af vores allesammens Lars Hedegaard, der bestemt også vil give udviklingen et par borgerlige ord med på vejen.

Som sidst sker det ved Mossø, vest for Skanderborg – i år er det lørdag d. 4. juli!

Festens program er stort set som sidste år – vi starter en time tidligere for at få det hele med:

  • 12 – 14: Ankomst og forfriskning
  • 14 – 17: Taler og oplæg
  • 17 – 17:30: Præmie til hædersgæst
  • 18 – 20:00: Helstegt pattegris til aftensmad
  • 20:30: Farvel og på gensyn,

Der vil være bar med øl, vin og mjød, pølsevogn, kaffebar, samt flere bålpladser.

Nogle praktiske ord:

I år gør vi plads til endnu flere end de 150, vi var sidst (og udvider parkeringspladsen betydeligt!), så der er basis for at få venner og kolleger med til årets folkefest ved Mossø.

Festens størrelse og den generelle pris- og sikkerhedsudvikling medfører, at vi bliver nødt til at investere mere i sikkerhed end sidst. Prisen for taler, godt selskab og friskstegt gris bliver denne gang 250,- kroner – og i år bliver der ikke bare gris nok, der er også parkeringspladser til alle!

Tilmelding sker ved indbetaling af beløbet på Foreningens konto Jyske Bank 7176 1349324 (vigtigt: Skriv din e-mail adresse ved tilmelding!), eller ved brug af PayPal-knappen her til højre.

Der vil være mulighed for overnatning i sovepose på festpladsen, i eget telt eller et fællesteltet. Ønsker du overnatning under fast, kan Skanderborg Turistforening hjælpe.

En tanke om "Folkefesten 2015: Tilmeldingen er åben!"

  1. Pingback: Tilmeldingen er åben! | Mosbjerg Folkefest

Der er lukket for kommentarer.