Hovedtaler: Paul Weston (UK)

WestonArresteretPaul Weston, formand for partiet Liberty GB, er årets udenlandske hovedtaler på Mosbjerg Folkefest. Han er kendt for en langvarig og systematisk kritik af indvandring og EU, og er som den første englænder arresteret for at citere Winston Churchill offentligt, hvad der egentlig er en naturlig følge af den omfattende politiske korrekthed, der regerer i landet.

Paul Weston citerede i sin valgkamp til Europaparlamentet Churchills bog The River War (1. udgave, 1899. Kan læses i sin helhed på Archive.org):

Letsindige vaner, sjuskede landbrugssystemer, kaotiske handelsmetoder og usikker ejendomsret er normen overalt, hvor tilhængere af Profeten regerer eller lever.

Tusinder blev til tapre og loyale soldater for Troen: De ved alle, hvordan man dør, men religionens indflydelse lammer social udvikling blandt dem, der følger den.

Der findes ingen stærkere reaktionær kraft i verden. Og den er langt fra at uddø: Muhammedanisme er en militant og missionerende tro.

En tilhører blev stødt af at høre dette, og meldte Paul Weston til politiet, der mødte op og beordrede mødet opløst. Da Paul Weston nægtede at aflyse sit lovlige og fredelige valgmøde, blev han arresteret, mistænkt for racemæssig og religiøs chikane. Da det kom frem at han blot citerede den mest berømte britiske premierminister, slap han dog for yderliger tiltale.

Paul_Weston_launches_Liberty_GBDenne hændelse er dog blot den seneste i en lang række af aktiviteter, hvor Paul Weston har udfordret den regerende politiske elite i Storbritannien for at ødelægge hans land med indvandring, underkastelse under EU-systemet og andre uansvarlige politiske beslutninger. Bloggen Gates of Vienna har over 100 artikler af eller om Paul Weston (link her).

Paul vil give os sin uforbeholdne mening om islam, indvandring og EU-elitens inkompetence, og stille konkrete forslag til, hvordan vi kan vinde suverænitet og folkestyre tilbage. Ud over sin tale vil han også være til stede for en god snak under hele Folkefesten.