Seneste nyt: Sommer og nysået græs

Udsigt fra festpladsen over Mossø.

Udsigt over Mossø fra festpladsen.

Med både EU-valg og Grundlovsdag vel overstået arbejder bestyrelsen på de sidste aftaler og praktiske forberedelser til årets nationalkonservative sommertræf d. 5. juli. Festpladsen er renset for grene og buske, det nysåede græs er ved at skyde op, der er lagt kabler til lydsystemet, kaffemaskine og fadølsanlæg, og vejen op til parkeringspladsen er ryddet, så bilerne kan blive sat pænt af vejen.

Den officielle talerliste er komplet (den kan genses på hjemmesiden), og med Lars Hedegaard som konferencier vil der ikke blive sparet på den sorte humor, ligesom de seneste udfordringer for EU-eliten bestemt vil blive hudflettet af vores respektløse eksperter på feltet.

Tilmeldingerne er kommet i et pænt tempo gennem maj måned, og her nogle uger før festen ligger det fast, at der bliver mindst 100 deltagere, betydeligt over Uriaspostens jubilæumsfest sidste år. Mange af dem er forfattere, debattører og andre offentligt kendte personer, og Mosbjerg Folkefest er en unik mulighed for at møde topfolk fra den offentlige debat under afslappede forhold, høre deres mening om dette og hint, og udfordre dem på deres synspunkter. Der er som bekendt også en æresgæst at hædre, men navnet er en hemmelighed indtil d. 5. juli om aftenen.

Men de intellektuelle glæder får ikke lov at overskygge de kulinariske. Hovedretten er den kendte helstegte pattegris med tilbehør, og dertil øl, hjemmebrygget mjød, vin og/eller sodavand. Som en ekstra bonus har vi fået Uwe Max Jensen til at stå i baren, som dermed også vil yde maksimal underholdning!

Maden er en del af prisen, drikkevarer sælges til en overkommelig pris, så den venskabelige/filosofiske snak kan gå natten igennem helt til den tidlige danske sommermorgen. For de mageligt indstillede, der gerne vil bruge noget af natten til søvn, har vi organiseret overnatning i nærheden og en let morgenmad.

Uanset at vi allerede er mange tilmeldte, ser vi gerne endnu flere, og vi har de fysiske forhold i orden til at håndtere det. Så hvis du ikke har tilmeldt dig endnu, eller har en god ven/veninde, der fortjener at være med, er det tid at skride til handling:

Tilmeldingen sker her til højre på siden, prisen er stadig beskedne 200 kroner (overnatning i sovesal: + 80 kroner). Husk at angive e-mail ved tilmelding!

Vi glæder os til at se dig ved Mossøs bredder!

Med venlig hilsen

Arbejdsgruppen bag Mosbjerg Folkefest